שאלה לגבי אקו לב אגיל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

25/01/2020 | 10:11 | מאת: אמיר

שלום. אני בן 35. בריא. לא מזמן עשיתי אקו לב רגיל ואתה היית הרופא המפענח. כל הבדיקה היתה תקינה normal study. בעבר כשעשיתי אקו היה רשום שתפוקה המוערכת היא 60%. ואילו הפעם רשמת 55-60. רציתי לשאול האם יש לזה משמעות? האם זה אומר שהיה קשה להבחין בבדיקה בדיוק ויתכן שזה 60. או שזה באמת פחות מ60? האם זה אומר שהתפוקה ירדה ואם כן האם יתכן בגלל חוסר פעילות גופנית בחצי שנה האחרונה? אשמח להבהרה. תודה

אין קשר לפעילות גופנית LVEF 55% זה תקין וגם 60% זה תקין ואין הבדל ביניהם

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים