קוצר נשימה בשעות הלילה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/01/2020 | 07:18 | מאת: אייל

שלום ד"ר אני בן 32 ללא מחלות אני סובל מזה 5 שנים מקוצר נשימה במיוחד לפני השינה ולפעמים מעיר אותי משינה עברתי כמה בדיקות מהם אקו לב ותפקודי נשימה שיצאו תקינות השאלה היא שאני מרגיש באמת הקוצר נשימה אני מודד במד סטורציה ורשום 98 או 99 אז במצב הזה באמת אין קוצר נשימה וזה לא נובע מהגוף וסתם הרגשה או שזה לא קשור למד סטורציה ויש קוצר נשימה?

אם הבדיקות תקינות ( לב וריאות ) ובזמן הרגשה של קוצר נשימה הסטורציה תקינה הבעיה לא בלב ולא בריאות.במקום אחר כנראה.

21/01/2020 | 16:12 | מאת: אייל

זאת בדיקת הלב האם היא תקינה?

מה זה זאת בדיקת הלב ? איפה הבדיקה ? איזו בדיקה ?

21/01/2020 | 19:15 | מאת: בדיקת אקו לב

בדיקת אקו לב LEFT VENTRICLE Ao:2.9 La diameter:3.4 IVs:0.7 LVd:4.8 PW:0.8 LVs:2.7 EF:64% E/E -8{0.8 <}-1.1 E/A ratio Mild mr,NO SIGNIF MVP NO SIGN'S OF RHEUMARIC MV AORTIC VALVE AV pg 6mm/hg TRICUSPIDE VALVE TRpg 18 mm/hg TAPsi 1.8 Estimated Spap:23 לסיכום: Normal GLOBAL SYSTOLIC LV CONTRACTILITY NORMAL SIZE OF CARDIAC CHAMBERS MILD MITRAL REGURGITATION NORMAL DIASTOLIC FILLING NORMAL ESTIMATED PULMONARY ARTERY PRESSURE NO PERICARDIAL EFFUSION

23/01/2020 | 19:14 | מאת: ליאת

היה לי בדיוק אותו דבר , זה התקף חרדה וזה מופיע ממש איך שנרדמים לפני שינה חזקה

24/01/2020 | 20:12 | מאת: אקו לב

שלום ליאת אם אפשר בבקשה להתכתב איתי למספר 0526318101 תודה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים