שינויים בדופק לב - מהיר ואיטי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

06/01/2020 | 10:15 | מאת: לילי

שלום רב, בת 37, ללא מחלות רקע. בעזרת שעון מדידת דופק שמתי לב שהדופק הממוצע שלי הוא בסביבות ה-85 אבל שישנם גם עליות חדות ופתאומיות במהלך היום (לא במאמץ) לדופק של 125 עד 160, ובנוסף גם ירידות חדות ופתאומיות לדופק שנע בטווח ה-36-48. אציין כי אני לא מרגישה פיזית את שינויי הדופק . האם זה תקין? האם יש לגשת לבדיקה רפואית? מה יכולות להיות הסיבות לכך.

דופק 36 או 160 במנוחה זה בודאי לא תקין. אם השעון מראה נכון יש בהחלט מקום להיבדק אצל קרדיולוג.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים