דופק מהיר וקשר לנטילת גלולות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

17/07/2019 | 22:32 | מאת: יובל

שלום אני נוטלת גלולות מסוג מינס כבר בערך שנה. בערך מהחודש הרביעי לנטילת הגלולות אני חשה בהתקפי דופק מהיר במנוחה. האם יש קשר בין הגלולות לבין הדופק המהיר? בדיקת אקג שעשיתי יצאה תקינה. לא מרגישה חולשות או סחרחורות.. רק דופק מהיר שמופיע כמעט באופן יום יומי... רציתי בנוסף לשאול האם ייתכן שזה קשור לחרדה שחוויתי בעבר? על אף שהייתה מקרה חד פעמי?

חררה בהחלט גורמת לדופק מהיר,אבל חרדה נוכחית לא חרדה בעבר שממנה החלמת גם גלולות יכולות לגרום לעליה בדופק.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים