דלקת בקרום הלב.........

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

12/06/2019 | 15:36 | מאת: אורטל

שלום רב. בעלי אובחן לפני שבועיים עם פריקרדיטיס. היה מאושפז 4 ימים לוקח כרגע קולכיצין. הכאב השתפר לו משמעותית אבל מתאמול חזר לו כאב עמום כזה שבא והולך אחת לכמה זמן.. כאב חלש ולא בעוצמה גבוהה כמו שהיה אך זה לאחא כמה ימים שלא היו לו כאבים בכלל. השאלה האם זה לגיטימי ועדיין מדובר בתקופת החלמה ? כמו כן כמה זמן לוקח להחלים מהמחלה במצב אקוטי ולא כרוני?

הכאבים מפריקרדיטיס יכולים לחלוף ולחזור ,מטרת הטיפול בקולכיצין למנוע את החזרה של הדלקת . אם הכאב הוא לא קבוע ,אין חום, יתכן והכל יסתדר תוך שבוע שבועיים

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים