כדורים סותרי חומצה וקצב לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

04/06/2019 | 18:14 | מאת: סמדר

שלום בן 63, מיוטוניה דיסטרופי ברקע. מזה 5 שנים קוצב לב, עקב הפרעה בעקבות המחלה. לפני 6 חודשים ניתוח לב פתוח להחלפת המסתם האורטלי. בחודש האחרון פעמיים ביקור במיון עפ כאבי בטן קשים ברום הבטן, קוצר נשימה, הקאות ולחץ. התמונה מסתמנת כאירוע גסטרו ולא לבבי ומומלץ כשלב ראשון על אומפרדקס 20 מ"ג באופן קבוע. האם כדורים מסוג זה אינם גורמים להפרעות בקצב הלב? האם יש כדור מסוים שעדיף המקרה זה?

אומפרדקס לא גורם להפרעות קצב אתה מבקש מקרדיולוג המלצה לכדור "עדיף" בגלל תלונות של כאבי בטן הקאות ולחץ? רציני?

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים