בדיקות משמעותם ויעילותם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

19/05/2019 | 15:17 | מאת: יוני

שלום דוקטור גם בדיקת הולטר ליממה כמו אק"ג יכולה להראות שהכול בסדר ושלכאורה לא הכול בסדר נניח שיש תעוקת חזה כאב חזה משהו בעורקים הכליליים בפועל ההולטר יכול להראות שהכול תקין ובעצם המצב לא תקין? ואז צריך בדיקות אחרות ? כמו מאמץ אקו מאמץ וכאלו ? הולטר תפקידו בעצם מה לזהות ? הייתי שמח שתענה לי על כול מה שכתבתי כאן תודה מראש..

הולטר מראה אך ורק הפרעות בקצב הלב , לא מראה כלום שקשור לזרימת דם,למצב עורקים וכו...

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים