טיפול.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/05/2019 | 21:37 | מאת: אור

דוקטור שלום אני סובל מפעימות מוקדמות במאמץ APBS בודדות שגורמות לי לתסמינים לא נעימים ואפילו מקשות לי על הנשימה.. כל הבדיקות תקינות , היתי רוצה לדעת איזה טיפול אתה ממליץ לי להקלה וגם אם באמת טיפול כזה יכול להעלים את הפעימות המוקדמות במאמץ.. ודבר שלישי אם יכול להגרם נזק בעקבות טיפול תרופתי למצב שכזה?

נזק לא נגרם מטיפול תרופתי יש טיפול תרופתי לפעימות מוקדמות כמו למשל כדורים ממשפחת חוסמי ביתא ( פרולול =דרלין ) ,זה לא מעלים אותן לגמרי ולעיתים תופעות הלוואי של הכדור פחות נעימות מתופעות הלוואי של הפעימה המוקדמת

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים