שלילת תעוקה במנוחה זה כמו מאמץ

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

13/05/2019 | 17:49 | מאת: רוני

שלום אני בן 28 אם עשיתי מבחן ארגומטריה שיצא תקין אם הגעה לדופק מטרה ללא עדות לאיסכמיה או הפרעות קצב כושר נמוך ביותר לפי המבחן. ועוד בדיקות אחרות תקינות אקו דופלר במנוחה דם ועוד בדיקות. אם אני ממשיך לחוש תעוקה שהיא במנוחה אז סביר להניח שזה לא מהלב ? על סמך זה שהארגומטריה הייתה תקינה ? או שלתסמין של תעוקה כאב במנוחה צריך אק"ג רגיל?האם בדיקת מאמץ שוללת רק תעוקה במאמץ או ששוללת גם תעוקה במנוחה? או שלתעוקה במנוחה צריך בדיקה אחרת....

אין בדיקה לתעוקה במנוחה. אם זו באמת תעוקה היא תופיע קודם במאמץ

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים