דופק מהיר במנוחה דוקטור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

11/05/2019 | 18:53 | מאת: ליאב

שלום אני בריא עשיתי מלא בדיקות של לב כול הבדיקות האפשרויות בזמן האחרון..... לעומת העבר יש לי דופק מהיר הרבה פעמים לאחרונה שעובר ת100 ומגיע בקלות ל120 ויותר ממה זה יכול לנבוע? עשיתי את כול אבל כול בדיקות הלב לאחרונה הכול היה תקין גם דם תריסיות ושאר הבדיקות האלו תקינות ממהז זה יכול לנבוע??? דופק ממוצע שלי 82 עשיתי אק"ג,דופלר,צל"ח,הולטר אקו במאמץ ועוד ועוד אז אם הכול בסדר למה הרבה פעמים הלב מאיץ ככה ל100 ועד 120 מאוד אודה לתשובה ......

ישנן מספר סיבות לדפק מהיר במנוחה גם עם בדיקות לב תקינות. למשל עודף משקל או כושר ירוד.. וגם בלי זה יש מצב של דופק בסיסי גבוה מסיבה לא ברורה,כשהבעיה ב"סינוס" - מי שיוצר את הדופק.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים