כולסטרול גבוה- מהו המינוו הרצוי של התרופה?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

09/05/2019 | 01:27 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 36. עם אבא ודוד נפטרו מדום לב בגיל 45 ו 52. לי יש תנגודת לאינסולין מטופלת עם כדור גלוקומין ומגיל 20 כולסטרול גבוה שזה גנטי ככל הנראה. בתוצאות האחרונות יצא לי: הכולסטרול 249 טריגליצרידים: 200 הייג די אל: 70 לא הייג די אל: 179 אל די אל כולסטרול: 139. מהו המינון של פרבליפ שאמור לעזור לערכים כאלו? ואשמח גם לברר: האם ישנו כדור נגד כולסטרול שמטופלים מדווחים שיש בו יחסית הכי פחות תופעות לוואי? תודה מראש

לטיפול בכולסטרול גבוה עם טריגליצרידים 200 הייתי מטפל בסטטין ולא בפרהבליפ. סטטין עם פחות תופעות לואי - הייתי מתחיל עם סימוביל 20 מ"ג

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים