תוצאות בדיקת הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

04/05/2019 | 18:16 | מאת: אביבה יבדייב

שלום רב, אני בת 23, בריאה בדרך כלל, אך לאחרונה סובלת מסחרחורת ופלפיציות שנובעות כנראה ממתח. בשנה האחרונה היו לי 4 אירועי עילפון (סינקופה), ו3 מהם היו בתוך זמן של חודשיים. אחד מהם באמצע טיסה ושניים אחרים בזמן שירותים. עברתי בדיקה נוירולוגית תקינה, מחכה לאקו לב, וביצעתי הולטר. קיבלתי תשובות להולטר שאשמח לברר מה נאמר שם בקשר לPVC'S שהתוצאה יצאה 5. משך בדיקה: 20:45 שעות קצב בסיסי- סינוס קצב לב מינימלי- 48, קצב לב מקסימלי- 139, ממוצע-77 הפרעות קצב חדריות- PVC'S - 5 הפרעות קצב על חדריות- PAC'S - לא הפרעות הולכה- לא שינוי ST- לא הערות: לא ידוע על תלונות בזמן הבדיקה. תודה רבה.

שבכל הבדיקה מצאו חמש פעימות מוקדמות ממקור חדרי VPBS וזה בטח לא גורם להתעלפות

05/05/2019 | 08:51 | מאת: אביב יבדייב

תודה רבה לך ד"ר, האם הפעימות המוקדמות האלה מהוות איזשהי בעיה או שאפשר להתעלם מהם וזה קורה לכל אחד?

קורה לרבים וניתן בהילט להתעלם

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים