אקו לב אקו דופלר שמות נרדפים

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

08/04/2019 | 14:59 | מאת: אלירן

שוב שלום דוקטור אתמול שאלתי אותך מכול בדיקות הלב איזה בדיקה היית בוחר ( כמובן שכול בדיקה והבדיקה שלה) ואמרת שאם היית באי בודד כקרדיולוג היית בוחר באקו לב דופלר שזה בעצם אקו לב רגיל כמו שאמרת לי.. מעניין אותי לדעת למה דווקא בבדיקה הזאת היית בוחר ? איזה יתרון יש לה על אחרים ובכלל למה אקו לב מעניין אותי לדעת.....מה יש בבדיקה הזאת שדווקא בה תודה ענקית מראש אליאן הגדול

באקו דופלר ניתן לקבל הרבה אינפורמציה על תפקוד הלב - עובי דפנות, תפקוד דפנות,תפקוד מסתמים, לחץ בריאות, קרום הלב ועוד...

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים