קלונקס הורדת דופק......

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

07/04/2019 | 20:15 | מאת: אבי

שלום האם שיש דופק מהיר שמעל 100 עד 120 אם אקח קלונקס 0.5 זה יכול להוריד תדופק ? בגדול בריא קצת חרדתי אבל בוא נוריד את עניין החרדה קלונקס יכול להוריד דופק וכאלו? אני יודע שזה לא פרולול או כרלו אבל בכול זאת אודה על תשובתך

07/04/2019 | 20:47 | מאת: Big Nog

חרדה ומתח יכולים להגביר את קצב הלב. בהנחה שזו הסיבה לעלייה בדופק אצלך, קלונקס בהחלט עשוי להוריד אותו בטווח הקצר. רק קח בחשבון שמדובר בסם ממכר שבנוסף לסיכון הגבוה לפתח התמכרות, ההשפעה שלו על רמת החרדה נחלשת ככל שלוקחים ממנו יותר. הצעתי היא שכדאי שתתייעץ עם פסיכיאטר בעניין, עם וללא קשר לקלונקס. בהצלחה ורק בריאות

07/04/2019 | 21:48 | מאת: אבי

שלום דוקטור אליאן אשמח לתשובה ממך ולא מאנשים מהפורום שמגיבים תודה מראש

עניין הדופק והקלונקס מוצה מכל כל כל הכיוונים

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים