אקו לב מנוחה מצב לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

07/04/2019 | 12:06 | מאת: מרקו

שלום ברקע אירועי סינוס טכיקרדיה 100-140 רבים ללא הפרעות קצב או דברים חריגים לפי תרשימי האק"ג קצב לב ממוצע 80 אני בן 33 בדיקות כלליות אחרות תקינות דם תרסיות צל"ח טרופונין ועוד ..קצת חרדתי לאחרונה בעבר עשיתי ספורט ריצות... כעת לא עושה ריצות בעתיד הקרוב אחזור.. שאלתי אליך עשיתי אקו לב במנוחה שאני מחכה לתוצאות שלו אם ואכן הכול תקין באקו במנוחה אז אירועי הדופק המהיר אינם קשורים ללב ? זה שאקו תקין במנוחה אומר שהלב בסדר ? כי גם בדיקות שלא קשורות ללב נשללו כדברים שיכולים לגרום לדופק מהיר אודה לתשבותך המלומדת...

אקו במנוחה תקין אומר שהלב תקין במנוחה. יכולה להיות בעיה במאמץ גם כשהלב במנוחה תקין. עדיין בסבירות גבוהה שאם תפקוד הלב תקין באקו במנוחה סיבת הדופק המהיר איננה קשורה ללב

07/04/2019 | 14:21 | מאת: מרקו

שלום אגב הדופק המהיר שעובר לי את ה100 לא קורה במאמץ זה יכול לקרות לי סתם ככה שאני יושב שוכב על מיטה או סתם הולך ממש לאט לאט, או שבמתח קצת מתוח....

ברור

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים