לב צינטור לב פתוח פיזית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

07/04/2019 | 11:34 | מאת: מנחם

שלום דוקטור נכבד הבנתי שאתה מצנטר סתם מעניין אותי לדעת עשית פעם ניתוח לב פתוח? ואם לא נחשפת ללב ממש פיזית בלגעת בו בלטפל בו ? כי אני יודע שצינטור זה מחדירים משהו לגוף ורק רואים תלב בטלויזיה כזאת שיש לכם שמה.... כקרדיולוג יצא לך ממש לטפל בלב פיזית ידנית שהבטן פתוחה? סתם מסקרן...

07/04/2019 | 13:10 | מאת: מנחם

שוב שלום דוקטור או שאתה נניח מהקרדיולוגים שרק מדברים איתם בשיחות כי יש קרדיולוגים שרק עוברים על תרשימים נותנים עצות לפי בדיקות ופחות בקטע פיזי של צינטור ניתוח לב ממש. אשמח אם תענה על שני השאלות..

איזה מיש מש עשית ... שאלת אם יצא לי לטפל בלב פיזית כשהבטן פתוחה... אני אגלה לך סוד, אני קרדיולוג מצנתר ובחדר הצינתורים מטפל בבעיות של עורקים ושסתומים בלב. מי שנוגע ממש בלב בזמן העבודה זה כירורג לב, מנתח,וזה מקצוע אחר מקרדיולוגיה אבל גם בתור מצנתר אני אגלה לך שהלב לא נמצא בבטן ובניתוח לב פתוח החזה פתוח לא הבטן... בקטנה

07/04/2019 | 14:14 | מאת: מנחם

שלום שוב טוב אמרתי בטן אתה יודע לפעמים אומרים דברים בקטע כללי שהכוונה היא לדבר אחר ידוע שהלב טיפה מעל הבטן אבל סיקרן אותי אם כי כקרדיולוג יצא לך ממש לטפל בלב פיזית לראות לב ממש לא דרך מוניטור וכאלו......

כשאתה פותח היצרות בעורק השמאלי הראשי בחדר הצינתורים זה כמו לטפל בלב פיזית ...

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים