פענוח אקג.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

04/04/2019 | 16:13 | מאת: ישראל

שלום דוקטור דן שלחתי לך קודם קובץ עם אקג אחד ואמרת שלא ראית את השני אז פתחתי שאלה חדשה הקובץ נמצא כאן עם האקג המלא! שוב , רופא אמר שהוא רואה חשד להגדלה של פרוזדור שמאלי האם אתה רואה את זה גם ? ואם כן מה הסיכוי שהרישום משקר?

בשעה טובה ראיתי את שני הרישומים . הממצא באק"ג שאולי מצביע על הגדלה של פרוזדור שמאל ממש ממש גבולי.לדעתי זה תקין. אתה לא שקט תעשה בדיקת אקו דופלר שם ניתן בצורה הכי טובה למדוד את קוטר הפרוזדור.

04/04/2019 | 19:12 | מאת: ישראל

עשיתי אקו לב לפני חצי שנה שיצא תקין לגמרי! האם יש מצב שהפרוזדור גדל בחצי שנה?

05/04/2019 | 02:34 | מאת: ישראל

אוסיף ואציין שאני סובל גם מפעימות מוקדמות במאמץ בעיקר , בן 24 שוב לפני חצי שנה עשיתי את הבדיקות האלה : אקו לב תקין הולטר : 3 pvcs מבחן ארגומטריה : תקין APCS בודדות. יש טעם לעשות אקו מחדש ? והכי חשוב.. *****יכול להיות מצב שהפרוזדור גדל בחצי שנה?***** תודה

מציע שתעזב את הפרוזדור ואת הפעימות המוקדמות, תמצא לך בגיל 24 דברים יותר מענינים להתעסק בהם. האקו היה תקין לפני חצי שנה והוא תקין גם היום.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים