פענוח הולטר לב 24 בעקבות תחושת דופק מהיר וחזק ותזוזות בלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

03/04/2019 | 19:54 | מאת: שירן שירן

הי אשמח לפענוח הולטר 24 נשלחתי לבדיקה בעקבות תחושת דופק מהיר וחזק ותחושת תזוזות בלב pause 2.50 dropped beat 180% of RR vt - minimum of 5 beats >= 100 bpm v-run : minimum of 4 beats bradycaridia : minimum of 4 beats <= 45 bpm atrial tachycardia : minimum of 5 beats >= 95 bpm vpbs<= 90% of rr apbs <= 80% rr פעימות מקסימום 121 מינימום 56 תודה מראש

אלו הממצאים בהולטר, אני לא כאן כדי לפענח אותם כי קשה להסביר כל פרמטר ופרמטר בעיקר בלי לראות אותך,להבין את תלונותיך ומדוע בוצע ההולטר

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים