תמונות של אקג דוקטור

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

03/04/2019 | 15:56 | מאת: ישראל

מצורף 2 תמונות של אקג שעברתי הרופא אינו קרדיולוג וציין שהוא רואה הפרעת הולכה קלה היתי רוצה לדעת ממך אם זה נכון והאם אתה רואה משהו לא תקין ברישום?

בתמונה שראיתי יש רק חצי אק"ג חסרים בו חיבורי הגפיים V1-6 בתרשים שראיתי הכל בסדר הבמבה לא כל כך טריה...

04/04/2019 | 11:32 | מאת: ישראל

הנה התמונה השנייה .. האם עדיין הכל נראה תקין?

04/04/2019 | 12:53 | מאת: ישראל

רופא אחד טען שיש חשד להגדלה של פרוזדור שמאלי .. האם אתה רואה את זה גם? לבצע עוד אקו? עשיתי אחד לפני חצי שנה שיצא תקין

לא מצאתי קובץ נוסף עם עוד אק"ג מעבר לאק"ג שראיתי ( שמצולם עם הבמבה )

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים