פעילות גופנית האם מותרת בעקבות ממצא

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

30/03/2019 | 18:04 | מאת: אורי

שלום בריא לרוב בן 29 אקג תקינים למינהם לאחרונה באחד האקג עלה חשד לעיבוי שריר הלב? זה אומר שזה עיבוי אקג מעריך עיבוי ב100 אחוז? או שזה יכול ליהות שגיאה.... ואם מה שכתבתי לך כאן מותר לי לעשות ריצה פעילות גופנית? קצת הרבה נרתע מזה...... או שלא?

אכן באק"ג ניתן לראות סימנים המחשידים לעיבוי שריר הלב. את האבחנה עושים בבדיקת אקו דופלר. במידה ואין עיבוי קיצוני ואין בעיה בתפקוד שריר הלב שגורמת לעיבוי - אין מניעה מפעילות גופנית

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים