אם כבר דופק לגביי מהיר ואיטי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/03/2019 | 21:19 | מאת: רני

שלום דוקטור שאלה שמעניינת אותי לגביי דופק איטי או מהיר במנוחה, אני לא מדבר על דופק שהוא מהיר מהיר ולא על דופק איטי איטי אבל נניח מה עדיף במנוחה דופק 84-92 או 55-60 ובקטע של האיטי אני לא מתכוון אם הבן אדם ספורטאי כי זה יכול ליהות אצל ספורטאים מסויימים הדופק האיטי ונצא מנקודת הנחה שכול הבדיקות תקינות..כי על דופק איטי כמו שציינתי רוצים להשים קוצב במקרים רבים ודופק מהיר כמו שצצינתי הלב עובד מהר מה עדיף איזה ערך מהשניים שציינתי לצורך הדוגמא ? איטי או מיני מהיר

עדיף להיות בריא עם דופק בריא ,בגדול דופק "איטי " בתחומי הנורמה - עדיף

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים