שאלה לגבי פעימות מוקדמות ודופק מהיר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/03/2019 | 11:00 | מאת: אור

שלום דוקטור באחת התשובות שלך פה באתר ראיתי שרשמת שפעימות מוקדמות יכולות ליצור מעגלים חשמליים שגורמים לדופק מהיר .. אם היה ארוע של הרגשה מוזרה בלב (חשמלית) סחרחורת ואחר כך דופק מהיר לדקה בערך .. 1.זה יכול לקרות מפעימות מוקדמות? 2.מה הסיכוי שזה vt למרות שרשמת שזה לא אופייני ללב בריא.. (כל הבדיקות תקינות) 3.מה זה לעזאזל כבר יכול להיות אם לא אלה? עד שאקליט את זה אני לא יכול לחיות בפחד הזה והחוסר וודאות!

1.פעימה מוקדמת יכולה להתחיל הפרעת קצב 2.סיכוי קטן 3.לא יודע

19/03/2019 | 14:19 | מאת: אור

1.אם פעימה מוקדמת יכולה להתחיל הפרעת קצב ויש לי פעימות מוקדמות במאמץ אז זה בעיתי לא ? 2.אם הפעימה המוקדמת היא חדרית זה מחייב שהיא תתחיל הפרעת קצב חדרית גם כן ? 3.האם לכל מי שיש פעימות מוקדמות הן יכולות להתחיל אצלו הפרעות קצב באופן אקראי פעם בכמה זמן? 4.אם פעימה מוקדמת יכולה להתחיל הפרעות קצב גדולות יותר , למה מתעלמים מהתופעה ואומרים שהיא לא מסכנת... תודההה!

1.לא כי זה נדיר 2.מן הסתם 3.כו 4.כי נדיר שהיא מתחילה "הפרעת קצב גדולה " תלוי בגורמים ברקע 5.מיצינו !

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים