תוצאות אקו לב האם הן חמורות נורא

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

11/03/2019 | 21:29 | מאת: רןני

שלום בת 37 בגיאה בדרך כלל בילדות חליתי בלוקמיה אני שלושה חודשים לאחר לידה קיסרית ילד שני במשך כל חיי מאז שהבראתי אני עושה אקו לב וכל פעם יצא תקין כולל בדיקה אחרונה שנעשתה בספטמבר האחרון שלושה חודשים לפני לידה. מצורף תוצאות בדיקה מהחודש האחרון לאחר הלידה התוצאות אינו תואמות שום תוצאה שהייתה לפני כבר עשרים שנה.. האם אני חולה קשה? האם אני הולכת למות ? בכוונה שואלת כך כי אני אמא לשני ילדים קטנים בני פחות משנתיים ואני מאוד מפחדת וחוששת בתודה, מראש רוני בתודה רבה

לא חולה קשה ולא הולכת למות, האקו בכל זאת לא תקין - ישנה ירידה קלה בתפקוד חדר שמאל שמצריכה ברור . ממליץ שתיבדקי ע"י קרדיולוג .

12/03/2019 | 09:07 | מאת: רוני

תודה רבה על המענה דוקטור האם יכול להיות שינוי כזה קיצוני מאקו לב שנעשה לפני חצי שנה שהיה תקין לגמרי?! תודה רבה

השינוי איננו כזה קיצוני, יש שינוי, יש ירידה קלה בתפקוד חדר שמאל לעומת תפקוד תקין בבדיקה קודמת. צריך לחפש קשר להריון וללידה .

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים