דופק התאוששות אחרי ריצה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

08/03/2019 | 17:28 | מאת: אדיר

שלום דוקטור אחרי ריצה של 1.5 ק״מ דופק 164 לאחר סיום הריצה הליכה עוד 800 מטר דופק 132 לעוד 10 דקות בערך בישיבה דופק 112 שנמשך עוד 10 דקות. בקיצור זה הטווח התאוששות בערך כל 10 דק ירידה האם זה תקין? מ1 עד 10 באיזה כושר אני נמצא בערך? מה הנורמה .. תודה:) גיל 24

ירידה כמו שתארת בדופק אחרי מאמץ יכולה להיות בהחלט בגדר " הנורמה הפיזיולוגית". לא ניתן על סמך הנתונים הללו להעריך מה דרגת הכשר שלך מ 1 עד 10. אחת הדרכים להעריך כשר הינה לבדק באיזה מאמץ ותוך כמה זמן אתה מגיע לדופק מטרה.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים