הרגשה מוזרה ביד שמאל

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

08/03/2019 | 03:28 | מאת: עוז

שלום דוקטור אני בן 28 אתמול למשך שעה הרגשתי מן לחץ בזרוע שמאל באמצע הלילה לא כואב מן תפוס כזה נימול ביד אציין שבכללי בזמן האחרון בלי קשר לזה עשיתי בדיקות כלליות והכול היה תקין טרופונין צלח דם הורמונים ועוד. עכשיו הבנתי שתחושה כמו שהרגשתי יכול להעיד על בעיה לבבית ? אציין שבאותו זמן לא היה לי קוצר נשימה כאב בחזה או דברים כאלו שמאפיינים, אלא רק התחושה ביד שמאל מה זה להערכתך יכול ליהות? התחושה הזאת.. זה מסוכן ? קשור ללב... לא היה לי את זה אף פעם

ממש לא ניתן מארוע אחד להסיק אם יש לך בעיה בלב אם התופעה חוזרת או אם מופיעים סימנים אחרים המחשידים לקיום בעיה בלב יש להשלים בדיקות לכוון " בעיה בלב"

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים