פעימות מוקדמות......

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

04/03/2019 | 16:35 | מאת: דניאל

1.שלום רב האם פעימות מוקדמות שמופיעות בעיקר במאמץ יכולות להתפתח להפרעות קצב אחרות ? במידה והלב בריא כמובן.. 2.האם הופעה שלהן רק במאמץ מצדיקה המנעות מפעילות מאומצת? (קראתי שממליצים להמנע מהסיבות שגורמות לפעימות המוקדמות להופיע , אצלי זה המאמץ.)

1.ברמת העיקרון הפרעת קצב כמו פעימה מוקדמת שמופיעה רק במאמץ יכולה להתפתח לרצף של פעימות גם בלב בריא 2. אם הלב בריא ובמאמץ מקסימלי מופיעות רק פעימות מוקדמות, לא ברצף , לא בקצב מאד מהיר - ניתן לבצע מאמץ.

05/03/2019 | 15:21 | מאת: דניאל

בהמשך לתשובתך , האם הריצה איתן והעלאת תדירות הפעימות המוקדמות בעקבות ריצות חוזרות לא מהווה גורם להחמרה בהפרעה למצב של רצפים ?

להמשך הריצה אין קשר להחמרה מה שחשוב זה איך מתנהגות הפעימות המוקדמות במאמץ לפי כמות סוג משך ומהירות הפעימות בבדיקת מאמץ ניתן להעריך כמה מאמץ מסוכן

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים