דופק מהיר במשך זמן במהלך פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

03/03/2019 | 18:01 | מאת: משה

שלום דוקטור ידוע שפעילות גופנית ככל שתיהיה היא פנטסטית לגוף, אבל אני תוהה האם במהלך ריצה שמישהו עוסק בפעילות גופנית לא מסוכן נניח שבזמן ריצה הדופק נשאר גבוה ? נניח 130 140 פעימות בדקה ?במשך 50 דקות ריצה נניח... תודה מקאש על התשובה

אם הוא בריא והלב בריא זה ממש אבל ממש לא מסוכן

04/03/2019 | 00:19 | מאת: משה

שלום דוקטור ברור שבהנחה שהבן אדם בריא והלב בריא אז אתה אומר שדופק מהיר 130-150 פעימות לדקה בריצה נניח של שעה ממש לא מסוכן .. אלא להפך בריא.. אז למה בני אדם נרתעים מדופק מהיר נניח 130-150 במנוחה ? שבסוף לצורך העניין מתגלה כסינוס טכיקרדיה, הרי כאן הדופק מהיר וכאן הדופק מהיר......

אתה מבין מה ההבדל בין מנוחה למאמץ ? דופק במנוחה של 150 ירתיע אפילו אותך דופק של 150 במאמץ הוא תקין ובריא

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים