הפסקה רגעית בדופק .........

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

27/02/2019 | 09:37 | מאת: חיים

שלום רב , בן 24 סובל מפעימות מוקדמות בעיקר במאמץ ובהתרגשות. אתמול היה לי מצב שבו התרגשתי למשך שעתיים 3 עם פעימות מוקדמות לאורך הערב .. לבסוף כבאתי לסוע הביתה ברכב הרגשתי קצת מסוחרר בדקתי דופק והרגשתי כמו החסרה של פעימה ולאחר מכן סחרחורת ואז דופק מהיר , ממש מודאג קראתי על מצבים של דום סינוס האם זה יכול להתבטא בצורה הזאת? האם יש קשר לפעימות המוקדמות? מה לדעתך אני צריך לעשות כהמשך טיפול? אציין שעשיתי אקו לב לפני 4 חודשים בערך שיצא תקין , בדיקת מאמץ לפני חודש מלבד APCS בודדות בדיקה תקינה , הולטר לפני כמה חודשים תקין עם 3 פעימות חדריות מוקדמות. יכול להיות מצב שלא בדקתי טוב גם ? אם כן למה הסחרור ? מה אתה מציע ?

1.לדאוג פחות 2.לחזור על עוד הולטר פעימות מוקדמות נותנות הרגשה לא נעימה של הפסקה בדופק אבל לא אמורות לגרום לך ממש סחרחורת.

27/02/2019 | 16:31 | מאת: חיים

אני יכול לעסוק בפעילות גופנית? או שעדיף שלא?

מומלץ.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים