מיפוי לב במאמץ עם חומר רדיו אקטיבי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/02/2019 | 08:02 | מאת: איציק

בן 64 חולה בראומטית ב2010 צינתור לב 2 סטנדים ללא אירוע לאחרונה עקב מיחושים עשיתי מיפוי לב במאמץ עם חומר הזרקה הביצוע היה צום 15 שעות לפני תוך כדי הליכה על ההליכון הוזרק חומר בדופק 135 הופסקה הבדיקה כי הי קשה לי טענו שזה מספיק לאחר מכן אמרו לי לאכול ולשתות ולחזור כעבור שעה לצילום עברתי צילום ואמרו שעוד שעה צריך עוד צילום אבל לאחר כשעה קראו לי ואמרו שאין צורך בצילום נוסף וכי הכול תקין לפי קריאתי באינטרנט יש הרבה סוגי בדיקת מיפוי האם הבקיקה שעברתי מספיק אמינה בכדי לתת תשטבה מלא לגביי הלב שלי תודה

הבדיקה אמינה , אם הצלום במאמץ תקין לא צריך לחזור על צלום במנוחה

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים