ירידת דופק במהלך ריצה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

18/02/2019 | 01:38 | מאת: עע

שלום. בן 50,בריאות תקינה. מזה כחודש מתקבלים הנתונים הבאים משעון הדופק : במהלך ריצה של 7 קמ - בקמ ה 4-5 ה hr נוחת מ 87% (קצב הריצה הרגיל שלי) ל 70%. קצב הריצה (המהירות) קבוע ואין שינוי בהרגשה. בקמ ה 6-7 הוא מטפס ל 93-95% ושוב- אין שינוי בהרגשה. כך בתבנית קבועה בכל הריצות האחרונות שלי. כאמור- ההרגשה רגילה וטובה,ללא שום סימן מיוחד. כיוון ? תודה.

הכיוון הוא להמשיך לרוץ ולהמשיך לעקוב.. לא יותר.

19/02/2019 | 08:51 | מאת: עע

היי. תודה רבה על ההתייחסות. שמח לשמע,אבל סליחה שאקשה טיפה שוב: ירידה כזאת בקצב למשך זמן ממושך בתוך שיא המאמץ,לא מדאיגה או מעוררת סקרנות לכל הפחות ?

לא נשמע לי מדאיג מאחר והדופק לא צונח למספרים שאינם מתאימים לרמת המאמץ. אכן מסקרן ויתכן ויש לזה הסבר פיזיולוגי שאני לא מכיר

19/02/2019 | 18:21 | מאת: עע

נהדר, תודה רבה. אציג בפני פיזיולוג ספורט.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים