פעימות מוקדמות חדריות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

10/02/2019 | 17:59 | מאת: שירז

שלום בת 29. מזה 10 שנים סובלת מפעימות מוקדמות חדריות ומהעליות. הרגשה של היפוך או דילוג, החסרה של פעימה והלב פועל בחוזקה מיד אחכ) עברתי אינסוף בדיקות שהיו תקינות (אקו, הולטר, לופ רקורדר) נאמר לי לחיות איתן ושזה לא מסוכן. (כמות מזערית ביממה) אך מדי פעם נתקלת בכתבות כמו למשל של דר קיציס שהפרעות קצב מהחדרים יכולות להיות מסוכנות. אשמח להסבר... והיכן זה שם אותי?

את באותו מקום. בנוכחות לב בריא לפעימות מוקדמות אין משמעות .אבל... במידה וכמות הפעימות מאד מאד גדולה יכולה לאורך זמן כן להיות פגיעה בתפקוד הלב.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים