רוליד ו ופרפור פרוזדורים...

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

07/02/2019 | 14:16 | מאת: ליאור

שלום, בן 30. לפני כחודש היה לי פרפור פרוזדורים (אירוע שני בחיי). ב-12 ימים האחרונים הצטננתי מאד ועתה הרופא אמר שישנם צפצופים בנשימתי ורשם לי רוליד ל-10 ימים. קראתי שאנטיביוטיקות מקבוצה זו שמות אותי בסיכון מוגבר להפרעת קצב. האם נכון לי לנטול את האנטיביוטיקה הזו או שמא עדיף להחליף לאחרת? לציין שאין לי כל רגישות לתרופות.

לא קראת שרוליד עושה פרפור פרוזדורים, וגם אם היו לך שני ארועים של פרפור אין מניעה ליטול רוליד.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים