פענוח בדיקת הולטר לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

04/02/2019 | 09:21 | מאת: רואן

שלום רופא כבר תקופה ארוכה 8חודשים ואני מרגישה דופק חזק חזק בבטן במיוחד בטן עליונה קרוב לסרעפת התכוציות ותזוזות עברתי כל מני בדיקות אולטרסאונד סיטי צילום בטן חזה הכל תקין עברתי בדיקת גסטרו והולטר לב בסוף תשובה הולטר לב כך קצב לב : סינוס קצב לס מינימלי 52 מקסימלי 131 אין הפרעת קצב לב אז מה הגורם לדופק הלב שאני מרגישה בבדיקת גסטרו ראו שיש לי חיידק ובקע היטיאלי האם זה קשור לדופק שאני מרגישה

יתכן וקשור לבעיה הבטנית בכל מקרה ההולטר תקין טאין עדות להפרעות קצב. יש מצבים שמרגישים את הדופק גם כשהוא תקין.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים