אקו לב פענוח בדיקות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

03/02/2019 | 19:41 | מאת: אבי

שלום, בן 62 עם עבר של מחלות לב. ביצעתי לפני כ10 שנים ניתוח מעקפים ארצה את התרשמותך לגבי בדיקות האקו אאורטה עולה 36 ממ שורש האאורטה 35 ממ פרוזדור שמאל 43 שטח פרוזדור שמאל 25 סמר רוחב חדר שמאלי בזמן סיסטולה 46 ממ רוחב חדר שמאלי בזמן דיאסטולה 58 ממ עובי המחיצה הבין חדריות 14 ממ עובי דופן אחורית 10 ממ מסתם מיטראלי - טבעת מסוידת, דליפה טריוויאלית מסתם האורטלי - מסויד אין דליפה מסתם טריקוספידאלי - דליפה קלה תודה רבה

חסרה אינפורמציה לגבי תפקוד הלב התכווצות חדר שמאל תפקוד חדר ימין . הדברים המוזכרים בדוח הם סה"כ דברים קלים וחסרי משמעות מיוחדת

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים