כאב בחזה בתחילת הליכה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

31/01/2019 | 17:57 | מאת: יעל

שלום רב, אני בת 57 (חולת סכרת). בזמן האחרון יש אצלי תופעה מוזרה: כשאני עושה הליכה ספורטיבית אני מרגישה כאב (אי נוחות סוג של צריבה) בחזה, אבל אחרי 20 דקות של הליכה( וככל שההליכה נמשכת) הכאב עובר לחלוטין ואני מסוגלת להמשיך ללכת עוד זמן רב ללא שום אי נוחות. האם זה יכול להצביע על בעיה לבבית?

בהחלט. כאב בחזה שמתחיל במאמץ ונעלם עם המשך המאמץ יכול להיות כאב תעוקתי שנובע מהיצרות בעורק המספק דם לשריר הלב. ממליץ לך ללכת להיבדק בהקדם אצל קרדיולוג.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים