דופק מואץ הרגשה מוזרה בזמן אוננות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

30/01/2019 | 02:48 | מאת: אבנר

לפעמים בזמן שאני מאונן אני מרגיש הרגשה מוזרה באזור הלב דופק חזק והרגשה של עומס . וככל שהריגוש עולה אני מרגיש קושי ותחושה מוזרה. משהו שלא היה לי בעבר לא באוננות ולא בקיום יחסי מין. אני מרגיש שנוצר סוג של הגבלת יכולת בעומס על הלב בריגוש שאני יכול לאפשר לעצמי . לעיתים מרגיש גם דקירות אחרי או תוך כדי לא קורה לא בספורט אני עושה כושר וריצות ולא מרגיש את זה . אציין כי אני בן 30 עשיתי בדיקת מאמץ בקופת חולים ויצאה תקינה. אני מתבייש לבא עם זה לרופא אשמח להכוונה

אין הכוונה מיוחדת, אוננות ומגע מיני הם כמו מאמץ גופני וגם בנוכחות לב בריא מלווים בסימפטומים שתארת. אולי תרד קצת במינון ותרגיש יותר טוב.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים