דופק בעת פעילות גופנית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/01/2019 | 19:48 | מאת: מושיקו

דוקטור שלום זה שפעילות גופנית בריא זה ידוע אבל שאלתי אליך זה לא מסוכן שיש דופק גבוה בעת פעילות גופנית ? הרי בעת פעילות גופנית הדופק עולה,אני לא מדבר על דופק שעובר את דופק המטרה.. בכללי שמתחיל לעלות הדופק אני מתכוון... ואיך בידיוק זה שיש דופק מהיר במאמץ תורם לדופק במנוחה ? איך זה בידיוק עוזר ללב ולא פוגע בו..

עלית דופק במאמץ היא תהליך פיזיולוגי תקין ובטח שלא תופעה מסוכנת .הפעילות הגופנית בכלל ולאו דוקא העליה בדופק הם שתורמים לשיפור הבריאותי.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים