דופק חזק לא מהיר חזק

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

13/12/2018 | 05:10 | מאת: ג׳וני

שלום דוקטור אני שמתי לב שאני סובל מתחושת דופק חזק הדופק שלי לא מהיר הוא נשאר על 70 חרדה בערך אך הוא מורגש בכל הגוף ממש כאילו הלב רועם כל הבטן זזה עכשיו עשיתי אקו בתחילת שנה שעברה יצא תקין אק״ג גם כן ואפילו בדיקת מאמץ שאלתי היא אם האקו תקין ו אקג תקין וכל הבדיקות תקינות למה לעזאזל אני מרגיש את זה מה הזיבה ההגיוניות (חשבתי אולי אני מדמיין אז שמתי טלפון על הבטן וצילמתי ורואים שהלב פשוט דופק מאד מאד חזק ) אשמח להסבר מפורט

לא יודע מה זה לב שדופק חזק. לא מכיר הערכה פיזיולוגית של חוזק. אם הדופק סדיר ולא מהיר ואתה מרגיש אותו - זה לא נעים אבל לא מסוכן ולא מצריך טיפול. אם מתלווה לנ"ל חרדה כדאי לטפל בחרדה זה עוזר גם לתחושת הדופק

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים