לוסטראל שאלה חשובהההה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

25/11/2018 | 11:32 | מאת: מורן

שלום רב בת 33 בריאה בדרך כלל. סובלת שנים מחרדות.החלטתי לטפל התחלתי לוסטרל 50 מ"ג בשעה טובה.שבוע ראשון רבע וכל שבוע עולה ברבע כאשר בעוד חודש אהיה על 50 מ"ג הבנתי משהו על קטע qt בא.ק.ג אבל אין לי בעיות לב ברוך השם והבדיקות שביצעתי עד היום של הלב תקינות. רק גלי t הפוכים ב l3 אמרו שזה תקין.ופעימות מוקדמות שגם זה אמרו שתקין. השאלה שלי האם לוסטרל מסוכן ללב? הבנתי שנותנים את הכדור הזה גם לאנשים שהיה להם בעיה לב כך שזה כדור בטוח. אשמח לעזרה אני בלחץ נוראי תודה רבה. מורן

הכדור לא מסוכן ללב צריך רק עם התחלת הטיפול לעקב באק"ג על מקטע ה Q-T שלא התארך יותר מדי כי מקטע Q-T מאד ארוך יכול לגרום להפרעות בקצב הלב

25/11/2018 | 22:20 | מאת: מורן

עשיתי 6 ימים אחרי הטיפול א.ק.ג ויצא תקין. אבל ב 6 ימים האלה הייתי על רבע כדור.והיום התחלתי חצי כדור ומחר יש לי תור לרופא שזה בעצם היום ה 9 של הכדור אם הא.ק.ג מחר בעזרת השם יהיה תקין אז לא צריך לעקוב יותר?

צריך לבצע אק"ג אחרי המינון הסופי של הכדור

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים