מדידה חוזרת של לחץ דם

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

17/11/2018 | 19:48 | מאת: מנשה

במכשיר ביתי מומלץ לבדוק ברצף כמה פעמים. האם התוצאה הנכונה היא הממוצע או הנמוך ביותר?

18/11/2018 | 04:23 | מאת: Big Nog

כשמדובר במכשיר ביתי דיגיטלי מומלץ לשים לב לדגם/יצרן. יש מכשירים שמזייפים ברמות משמעותיות. הייתי מציע שתיקח איתך פעם אחת את המכשיר לרופא או אפילו לחדר אחיות ותראה אם יש התאמה פחות או יותר בין הערכים. לשאלתך - אם המכשיר הוא תקין, אזי כל התוצאות הן בגדר ׳נכונות׳. זה לחץ הדם שלנו שלפעמים משתנה מהר. מומלץ להמתין לפחות דקה בין מדידה למדידה. הרבה בריאות!

מקובל לבצע שלוש מדידות ולהתחשב במדידה השלישית.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים