כאבים ולחץ בחזה. מחמיר בפעילות גופנית.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

09/10/2018 | 18:38 | מאת: אסף

שלום, בן 41. פעיל ספורטיבית. במהלך החודשים האחרונים יש לי כאבים ולחץ בחזה. הכאב מתמקד במרכז החזה וברום הבטן. הכאב מופיע ומתגבר בזמן פעילות גופנית. לפעמים מופיע עם פעילות גופנית ונעלם רק אחרי כמה ימים. לפני כחודש ביצעתי אקו לב במנוחה ובמאמץ. צוין כי אני בכושר טוב ולא נמצאה בעיה (למעט דלף מיטראלי קל). ביצעתי אף צילום חזה שיצא תקין. אודה לעזרתך...

איך אני יכול לעזור ? כאב קרדיאלי בדרך כלל לא נמשך ימים, הבדיקה במאמץ היתה תקינה, אולי לחפש סיבה חוץ לבבית לכאב ?

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים