בדיקת לב במאמץ ממצאים..

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

02/10/2018 | 12:32 | מאת: ראמי

שלום ד"ר אני בן 43 נשוי + ילדים לפני כשבוע ביצעתי בדיקת סקר כללית ממקום עבודתי...שכללה בדיקת לב במאמץ .. בבדיקה עצמה הגעתי לדופק המטרה האמת התעייפתי בבדיקה אבל אמרתי נמשיך אותה עלמנת שיתגלו דברים במידה וישנם אבל לא הרגשתי אחרי או לפני במשהוא חריג ...רצ"ב תשובת הקרדיולוג שאני לא הבנתי אותה ... נא הסבר על משמעות הממצא ? הלכתי לרופא שלי ואמר לי אני לא מאמין שישלך כזה דבר במיוחד שבצעתי את הבדוקה והגעתי לשלב 4 עם שיפוע 16 ?? כיום אני ממתין לשבוע הבא לבדיקת אקו לב במנוחה....

בקובץ שצרפת יש חצי דף עם המלצה לאקו בגלל סמני עומס על דופן תחתונה ... לא ברור לי מה זה ... בכל מקרה זו לא תשובת בדיקת המאמץ.

02/10/2018 | 14:40 | מאת: ראמי

אני שולח דוקטור כל המסמך שקבלתי נא התייחסותך?

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים