אפיאנט האם ניתן להחליף בפלוויקס

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

29/09/2018 | 10:18 | מאת: קרן

שלום, אבי עבר התקף לב וצנתור לפני שבועיים. מטופל ב אפיאנט ואספירין. החל לסבול מכאבי ראש חזקים, היינו במיון עבר סיטי ראש רקד בדיקות דם הכל תקין. טענו שיתכן בגלל ה אפיאנט ונתייעץ לגבי החלפה במחלקה. אך במחלקה אמרו שלא יכולים לתת יעוץ. רופא המשפחה נתן מרשם ל פלוויקס. האם ניתן להחליף ל פלוויקס?? תודה רבה אנחנו אובדי עצות

אל תהיו אובדי עצות, בהחלט ניתן להחליף את האפיינט בפלביקס בתקווה שכאבי הראש אכן משניים לטיפול באפיינט .

שכחתי לציין שמעבר מאפיינט לפלביקס מחייב מנת העמסה גם של פלביקס - 300 מ"ג ובהמשך כדור של 75 מ"ג.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים