ECG - שאלה לגבי תוצאות בדיקת

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

20/09/2018 | 14:17 | מאת: tami

לפני כיומיים הרגשתי לחץ בלסתות ובחזה שעבר אחרי כמה דקות. היום בבוקר הלכתי לקופ"ח עשיתי ECG . לחץ דם תקין לגמרי 115/75 בפענוח ה ECG נכתב : NORMAL SINUS RHETHM inferior repolarization abnormality מה המשמעות? עד כמה הדבר מסוכן חיים ודחוף להגיע לבית חולים? האם אפשר להגיע לקרדיולוג בעוד כ 10 ימים?

המושג הוא כללי מדי ולכן יש מקום לראות את רישום האק"ג כדי להביע דעה. שינויי רפולריזציה הם לרב בלתי ספציפיים ואין בהם סכנה וחזקה על מי שראה את התרשים שהיה מתנסח אחרת באם הממצאים היו חמורים ומחייבים פניה לבית חולים. אבל כאמור צריך לראות את תרשים האק"ג.

20/09/2018 | 15:20 | מאת: Tami

ניסיתי לצרף את התוצאה. לא חושבת שהצלחתי.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים