אנטיביוטיקה והשפעתה על הפרעות קצב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

06/09/2018 | 00:43 | מאת: דנה

שלום רב, אני סובלת מsvt ופעימות מוקדמות חדריות בעיקר. האם יש איזו הגבלה מבחינת סוג אנטיביוטיקה שניתן לקחת. קראתי שיש אנטיביוטיקות שעלולות לעורר או להחמיר הפרעות קצב. למשל שילוב עם חומצה קלוולנית. חוששת שאני צריכה לטיפולי שיניים והרופא שיניים שלי כנראה לא ממש מבין בsvt. איזו אנטיביוטיקה הכי בטוחה מבחינת הלב ומאיזה כדאי להימנע? תודה מראש וחג שמח

אין אנטיביוטיקה ספציפית שאסור לך לקחת לא בגלל SVT ולא בגלל פעימות מוקדמות. אין אנטיביוטיקה שהיא יותר בטוחה או פחות בטוחה את יכולה לקחת לפני טיפול שיניים איזו אנטיביוטיקה שירשום לך רופא השיניים ( בתקווה שהאנטיביוטיקה ניתנת בגלל בעיה בשיניים ולא כמניעה בגלל שיש לך SVT ! )

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים