דפיקות לב נראות לעין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

29/08/2018 | 16:59 | מאת: יג1233

שלום אני מזה שנה וחצי הייתי סובל בעיקר מתעסקות בכל ענייין הלב בשל דברים שהאירו את עיניי לאחר בירור מעמיק יצא שהכל תקין ואין שום בעיה, הדבר היחיד שעדיין מלווה אותי זה שכשאר ישנם דפיקות לב החזה רועד והבטן בתזוזת נראות עין ואחרי ספורט ממש בצורה דרסטית ששאלתי לא ידעו על מה מדובר ולא מצאן הסבר אשמח להסבר תודה מראש.

29/08/2018 | 17:00 | מאת: יג1233

בן 18

מה פרוש יצא כל הברור תקין ? מה היה רישום האק"ג בזמן שהרגשת את דפיקות הלב,את החזה רועד או את הבטן זזה ? אם רישום האק"ג היה תקין - אז הכל בסדר.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים