דופק שמשתנה כל הזמן

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

26/07/2018 | 23:42 | מאת: מוסטפא

שלום דוקטור יש לי בעיה שהדופק אצלי כול הזמן קופץ עשיתי כול הבדיקות הולטר ו מאמץ ואקו לב והכול תקין חוץ כול הזמן הדופק משתנה אני מודד במונחה 110 תוך שניה יורד ל65 עולה ל90 וכך כל הזמן חשוב לציין שאני מרגיש אי נחות בחזה בצד שמאל ועיפות מה אפשר לעשות כי רופא הקרדילוג אומר שכול הבדיקות תקינות האם יש עוד בדיקות ?

אם הדופק במנוחה 110 - זה לא תקין. אם הדופק עולה ויורד כל הזמן איך בדיקת ההולטר תקינה ? אם האק"ג תקין, האקו תקין ובהולטר יש קפיצות של לחץ הדם לכוון של דופק מהיר ולא איטי ניתן לטפל בדופק המהיר עם תרופה במידה וזה מאד מפריע לך. יש לשלול גם הפרעה בתפקוד בלוטת התריס מעבר לזה אין לי רעיון לבדיקות נוספות.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים