מבקשת את עזרתכם בפענוחתוצאות בדיקת הולטר

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

17/07/2018 | 23:48 | מאת: ענת

שלום, האם התוצאות מסוכנות? התור שלי לקרדיולוג רק לעוד שלושה שבועות. אני מבקשת את עזרתכם בפענוח תשובת ההולטר. אני בת 58 עלי לעבור בדיקה של דרכי העיכול בטשטוש השבוע ואני חוששת. התוצאות: נצפו 5 הפרעות חדריות v.p.c s ממוקד אחד. נצפו 77 הפרעות על חדריות V.PA S נצפה קטע של Nonsustaned atrial tachycardia בן 3 פעימות ובמהירות 112 פעימות לדקה. לא נצפו הפרעות הולכה ולא נצפו שינויים משמעותיים בקע st הקצב הממוצע היה 72. האם ההפרעות הנ ל מסוכנות? איני מטופלת בתרופות. סובלת מתסמונת מעי רגיש ומשלשולים מרובים. בבדיקת אקו במאמץ לא נצפו הפרעות קצב והבדיקה היתה תקינה. יש לי כיפוף קל של מסתם מיטירלי, נחשב בגדר הנורמה אך המעקב, ללא שינוי משמעותי מזה שנים. אודה לתשובתכם בהקדם.

תוצאות ממש לא מסוכנות וניתן לחכות לבדיקה של הקרדיולוג גם בעוד שלושה שבועות.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים