תחושת אבן נופלת מהלב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

05/07/2018 | 19:26 | מאת: שי

שלום רב מזה זמן רב אני סובל מתחושה מוזרה במרכז בית החזה כמו של משהו נופל ממרכז בית החזה או שהלב רועם לא יודע איך להסביר את זה בדיוק זה נמשך שניה ואז עובר אני חייב לציין שאני בן 27 ועברתי אקו לב בדיקת מאמץ ואקג בתחילת שנה והכל היה מעולה אבל זה מאד מפחיד ובלתי נסבל בבקשה הזאת והייתי רוצה לשעת מה הסיבה

קשה לדעת במדויק מה הסיבה, התחושות שאתה מתאר יכולות להתאים לאי סדירות בדופק ( פעימות מוקדמות ) , מעבר לאקו ולבדיקת מאמץ הייתי משלים גם בדיקת הולטר דופק.

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים