בעלת לחץ דם גבוה ודופק גבוהה.

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיה - מבוגרים

28/06/2018 | 02:15 | מאת: אסתי

ד"ר שלום רב, שמי אסתי בת 47, בעלת לחץ דם יחסית גבוהה, מטופלת בכדור אחד ביום. (Exforeg 5/160) לחץ דם ללא הכדור 160/113. דופק 72-84. ה- bmi = 35 פניתי לרופאת המשפחה והיא נתנה לי כדור להסדרת הדופק (cardiloc 2.5 mg) האם זה בסדר שאקח כדור זה מבלי שקרדיולוג בדק אותי? תודה. אסתי

לא צריכה להיות בעיה , הכדור טוב גם להורדת לחץ דם וגם להסדרת הדופק. עצתי אסתי -עם או בלי קשר לטיפול התרופתי את חייבת ירידה משמעותית במשקל !!!

מנהל פורום קרדיולוגיה - מבוגרים